Lees meer

Interieurarchitect Oudergem

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurinrichting in de omgeving van Oudergem is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Oudergem een bekende autoriteit inzake interieurinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Oudergem

Gedreven door pure passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle binnenhuisinrichting voor elk interieur. Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren veel naam en faam verworven met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de beste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.