Lees meer

Interieurarchitect Waregem

Eén van de absolute toppers tussen de interieurdesign in de buurt van Waregem is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binneninrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Waregem een gekende naam inzake interieurinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze interieurinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Waregem

Gedreven door pure passie en veel enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke en heldere samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de klant weet zaakvoerder Soenen de gepaste accenten op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.