Lees meer

Eetplaats

Alle meubelen op maat:

Kijk vlug even hier naar een deel van ons aanbod van stoelen, barkrukken en bureaustoelen, die volledig naar uw wensen op maat worden gemaakt. Ieder object is uniek: Zowel in afmetingen, kleuren en soort stof of kunstleder of Italiaans leder worden op maat gemaakt.

Moderne of landelijke eetkamers

Of het nu een landelijke eetkamer of een moderne eetkamer betreft, het ontwerp van de eetkamer moet steeds in dezelfde stijl worden uitgevoerd als de rest van de woning. De interieurarchitect van Marcotte Style zal er zorg voor dragen dat de stijl van de eetkamer perfect aansluit bij het gehele interieur. Van de keuken tot de meubels en de dressing; alle elementen dragen bij aan een compleet homogeen interieur. Bij een moderne eetkamer hoort ander meubilair dan bij een eetkamer in landelijke stijl. Marcotte Style heeft zijn eigen collectie design eetkamerstoelen en design ter beschikking in verschillende kleuren en materialen.

Design eetkamer volledig geïntegreerd

De eetkamer wordt steeds meer gezien als een geïntegreerde ruimte binnen het totale interieurconcept. Het uitzoeken van de geschikte eetkamermeubelen voor de design eetkamer is daarom een belangrijk aspect geworden van de interieurarchitect. De wensen en voorkeuren worden uitgebreid doorgesproken met de klant en wordt door de interieurarchitect vertaald naar een concept dat perfect aansluit bij de rest van het interieur. Een eetkamer kopen U kunt bij ons ook terecht voor losse moderne eettafels en stoelen. Marcotte Style heeft een uitgebreide collectie eetkamermeubelen. Zo kunt u ideeën opdoen voor uw eigen eetkamer, of zien of een eetkamer in landelijke stijl bij u past. Laat u inspireren en ontdek hoe Marcotte Style ook uw eetplaats kan omvormen.

Marcotte Style is specialist in het creëren van eetplaatsen die volledig conform zijn met de rest van de woning. We werken ook steeds met een vaste designer.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.

Eetplaats aankleden:

Zo maar een eettafel met enkele stoelen kopen in een meubelzaak is niet aan te raden. Er moet voor een aankleding gezorgd worden. Deze kan enkel worden bekomen indien alle meubelen en decoratie een geheel vormt. Zo is het belangrijk om bij de aankoop van een eettafel de volledige eetkamer in te richten met het passend tapijt, gordijnen, dressoir meubel etc. Vergeet ook niet de juiste kleuren goed te combineren. Onze interieurvormgever kan u hierin volledig steunen en het juiste advies geven.