Lees meer

Kasten

Eigen collecties:

Als groothandelaar, importeur of fabrikant krijgt u een grote keuze aan meubelen, waardoor u belangrijke marges kunt besparen! Om professioneel een totaal inrichting doelgericht te laten verlopen gaat u eerst samen met onze interieurontwerper een eigen selectie maken van alle meubelen die in uw woning zou kunnen passen. Daarna wordt samen met de interieur ontwerper de meubelen in de verscheidene toonzalen gekozen. Zo bekomt men samen snel de perfecte interieurinrichting. Dit is bovendien steeds een win/win situatie voor iedereen daar wij als interieur designer bij de uitvoering u geen ereloon voor de design plannen aanrekenen en dat u daarbovenop nog steeds goedkoper bediend bent dan in de gewone winkel of grote baanwinkel.

Met meer als 6000m² toonzalen verspreid over het hele land zult u gemakkelijk uw keuze kunnen maken. In het kader van een totaalconcept zoeken we steeds naar alternatieven die perfect passen in de totale inrichting, mocht u toch de passende meubelen niet direct vinden. De landelijke stijl meubelen zijn steeds van massief eik en meestal wit gebeitst.

Als groothandelaar, importeur of fabrikant krijgt u bij Marcotte Style een grote keuze aan kasten,waardoor u belangrijke marges kunt besparen!

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.