Lees meer

Interieurinrichting

Marcotte Style – de totale interieurinrichting

Verschil moet er zijn. De persoonlijke inrichting van een huis bepaalt de sfeer van een huis. De kleuren, meubels en decoraties zijn van invloed op de bewoner en vormen tegelijkertijd een manier waarop u zich aan uw omgeving presenteert. Veel mensen hebben een uitgesproken mening over het interieur van hun woning en houden graag zelf controle over de interieurinrichting. Of hebt u juist weinig tijd om zelf alle details van uw woning uit te denken? Marcotte Style biedt een complete binnenhuisinrichting van uw woning. De exclusieve stijlen die interieurinrichter Jean–Jacques Soenen aanbiedt zijn gericht op een totale woninginrichting waarbij alle elementen van het huis in overeenstemming worden gebracht.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

De interieurinrichter die werkt naar uw stijl

Als gespecialiseerde begeleider van binnenhuisinrichting beschikt Marcotte Style over diverse stijlen die toepasbaar zijn op villa’s, landhuizen en luxe appartementen. Zo is een keuze mogelijk om het interieur in te richten in landelijke stijl en deze vorm kan vervolgens op verschillende manieren worden geaccentueerd. Zoekt u een ingetogen ambiance? Trekt u zich graag terug in een mediterrane sfeer? Wij zoeken de elementen uit die het gewenste gevoel oproepen. Voor appartementen zijn moderne stijlen geschikt, die ook met interessante details een rustgevende retro-uitstraling kunnen krijgen. Of voelt u zich als kosmopoliet juist thuis in de elegante lijnen van de New York stijl?

Binnenhuisinrichting, helemaal op maat

Uw interieurinrichter zal na een introductiegesprek uitgebreid de woonsituatie analyseren met gebruik van foto’s en diverse digitale middelen. Wij geven een kleuradvies zodat een perfecte ambiance kan worden gecreëerd in combinatie met de juiste meubels en decoraties. Een toegewezen contactpersoon begeleidt de woninginrichting waardoor een optimale communicatie en een efficiënte uitvoering van het project is gegarandeerd. Smaakvol, uniek en toegewijd. Het exclusieve binnenhuisdesign van Marcotte Style brengt uw huis volledig in harmonie.

Marcotte Style verzorgt totale interieurinrichting projecten. Laat uw gehele binnenhuisinrichting onder handen nemen door een ervaren interieurarchitect!