Lees meer

Interieurarchitect Elsene

Een van de topnamen in het wereldje van de interieurontwerp in de buurt van Elsene is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De binnenhuisarchitect en oprichter van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Met de meest geavanceerde snufjes en technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen. Marcottestyle is dé binnenhuisarchitect in Brussel.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in Elsene een naam als een klok inzake interieurinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurdesign van een volledige woonst of de inrichting van slechts één kamer, Interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen samen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Elsene

Met immer pure passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien altijd met een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 (0)2  808 76 73 

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.