Lees meer

Landelijk wonen

Landelijk wonen: duurzaam, gezellig, authentiek

Het is in tijden van duurzaamheid en recyclage bezig aan een stevige opmars. En terecht! Het gebruik van natuurlijke materialen zoals stenen vloeren en houtsoorten (eik bvb.) van bij ons genereert een warme, authentieke, gezellige en landelijke stijl. Terwijl de wereld steeds meer verstedelijkt, geraakt landelijk wonen nooit uit de mode. Via de juiste landelijke binnenhuisinrichting (waarin Marcotte Style specialist is) kunt u namelijk ook zo wonen in de stad.

Benieuwd wat Marcottestyle u kan bieden: kijk vlug even naar het aanbod!

Rust in huis dankzij landelijk wonen

Bovendien zorgen de zachte kleuren, nostalgische toetsen en de natuurlijke materialen voor de nodige rust in huis. Uit studies blijkt dat het stressniveau van mensen significant daalt in een rustgevende landelijke setting. Het is heerlijk om te koken in een goed voorziene landelijke keuken die in de goede zin van het woord ‘ouderwets’ oogt, maar zeker niet oubollig is! Of hoe rustgevend kan het zijn om lekker te baden in een fraai bad in een landelijke badkamer.

Variëren in wonen

Er zijn trouwens oneindig veel variaties mogelijk op het vlak van landelijk wonen: van de befaamde Engelse cottage stijl (of cottage style zoals de Engelsen het zelf zeggen) tot de iets modernere long Island stijl. Of zelfs combinaties met verschillende stijltoetsen en stijlsoorten (Franse stijl, Toscaanse stijl, Zweedse stijl) om een eclectisch en eigenzinnig effect te sorteren. Onze landelijke keukens, badkamers en woonkamers zijn stuk voor stuk unieke, goed uitgebalanceerde pareltjes die zowel op het vlak van esthetiek, praktisch gebruik en materialen ver boven de middelmaat uitsteken.

Marcotte Style: specialist in landelijk wonen

Als het erop aankomt is Marcotte Style de veelzijdige specialist die u op alle vlakken kan bijstaan en u van ieder specifiek landelijk meubelstuk kan voorzien. Of u nu op zoek bent naar bijpassende landelijke kasten voor in uw badkamer of landelijke stoelen in pure long island style of specifieke cottage kasten voor in een authentiek landelijk woonkamerinterieur, in de ruime collectie van Marcotte Style vindt u ongetwijfeld authentieke landelijke meubelen van hoge kwaliteit. Het advies van onze experts krijgt u er gratis bovenop!

Onuitputtelijke voorraad landelijke meubelen

Dankzij ons bijzonder uitgebreide assortiment kan u bij Marcotte Style voor iedere specifieke ruimte, bijpassende landelijke meubels op maat vinden: cottage meubelen met vintage uitstraling, cottage kasten in alle maten en kleuren, een volledige cottage keuken of een knusse cottage slaapkamer. Interieurinrichting van a tot z is onze dada en landelijke interieurinrichting is dé specialiteit van Marcotte Style.

Landelijke meubelstukken met karakter

De eigen Marcotte Style meubellijn omvat talloze landelijke meubelstukken. Qua duurzaam wonen heeft Marcotte letterlijk en figuurlijk het beste in huis. Ook wat betreft de ‘finishing touch’ om de landelijke decoratie helemaal te optimaliseren. Denk hierbij aan accessoires zoals klinken, raamdecoratie, minimeubels zoals bijzettafels, maar evenzeer aan kleurkeuze, verlichting, enzovoort. In het moeilijke keuzeproces kunnen onze ervaren experten u goed van dienst zijn.

Landelijk wonen in de stad

Het kan gerust omschreven worden als ‘een way of life’. Wie aan wonen op het platteland (in een plattelandswoning) denkt, heeft meteen een rurale setting in zijn hoofd, maar zoals u ziet kunt u ook prima in de stad wonen, want landelijke interieurs creëren kan in feite overal: ook in appartementen of stadswoningen.