Lees meer

Landelijke meubelen

Degelijke, duurzame landelijke meubels maken een belangrijk onderdeel uit van wonen in landelijke stijl. Om het typische, authentieke, gezellige rustgevende en bovenal ‘landelijke’ woonsfeer op te roepen waar landelijk wonen zo om geroemd wordt, is een doordachte meubelkeuze van doorslaggevend belang. Woonkamerinterieurs, badkamerinterieurs, slaapkamerinterieurs staan of vallen bij een weldoordachte meubelkeuze.

De meubelen maken mee het interieur

De typische gezellige leesstoel, de knusse Engelse fauteuil, de houten, huiselijke eettafel, de strategisch geplaatste klassieke leeslamp, de nostalgische open haard of ouderwetse kachel. Het is de optelsom van al deze kwaliteitsvolle elementen die perfect in een harmonieus landelijk geheel geïntegreerd worden die een landelijke interieur dat tikkeltje extra cachet weten te geven.

Gezellige meubelstukken

Belangrijk bij landelijke meubelen zijn de kleurkeuze (zachte kleuren die gezelligheid oproepen, pasteltinten) en het gebruik van natuurlijke, authentieke materialen (houtsoorten van bij ons zoals eik, mooie natuursteen). Stijlelementen als fluwelen gordijnen in warme kleuren, smeedijzeren luchters, passende deurklinken en kapstokken en andere raak gekozen decoratieve details zoals ouderwetse olielampen kunnen uiteraard niet ontbreken om de gewenste stijl (cottage, long island) op te roepen.

Meubels met authentieke uitstraling

In het zeer ruime assortiment van Marcotte kunt u heel wat inspiratie opdoen. De landelijke meubels van Marcotte Style, geven uw woning steevast een rustige, authentieke en gezellige uitstraling. Dankzij een goed doordacht interieur met de juiste landelijke meubelen kan werkelijk in iedere woning, of u nu in een appartement, oude hoeve of stads- of rijwoning woont, het gevoel van landelijkheid worden opgeroepen.

De juiste meubels voor ieder landelijk interieur

Samen met de gepassioneerde interieurdesigners van Marcotte kunt u de mogelijkheden ontdekken binnen uw woning of kamer die u wil inrichten van a tot z in landelijke stijl. Met werkelijk alles houden onze experts rekening: ligging van de kamer, het integreren van reeds geplaatste meubels, locaties. Het creëren van een landelijke sfeer in huis is één van de specialiteiten van Marcotte Style.

Wonen in een landelijke stijl? Marcotte Style verzorgt totale interieurinrichtingen. Laat uw interieur omvormen met landelijke meubelen en inrichting!