Lees meer

Kantoormeubilair

Eigen collecties:

Het is voor Marcotte Style steeds een uitdaging om niet enkel design kantoormeubilair te verkopen maar ook een werkomgeving en volledige kantoorinrichting te creëren die het oog streelt. Deze nieuwe sfeer en omgeving zal de productiviteit zeker optimaliseren. Bij ieder nieuw ontwerp van een kantoorinterieur wordt u een binnenhuisarchitect gratis toegewezen die samen met u de gewenste meubelen gaat inlassen in een 3D projectie. Zo krijgt u een juist en correct beeld van uw toekomstig kantoor.

Een professioneel ontwerp van een kantoor gaat zonder meer het imago van het bedrijf opveren en het vertrouwen versterken. Functionaliteit en esthetiek moeten hand in hand het succes van uw bedrijf verstevigen.

Kantoormeubelen op maat:

Buiten kasten en wanden op maat met verlaagde plafonds en speciale verlichting, kunnen we u ook enkel de passende kantoor meubelen voorstellen en dit in een 3d verwerken. Net als met al onze meubelen is het mogelijk uw kantoormeubelen op maat te laten maken.

Neem vrijblijvend contact op Neem vrijblijvend contact op Onze interieurarchitecten zullen uw bedrijfsfilosofie proberen weer te geven in uw kantoormeubilair. Zo gaat een dynamisch Hi-Tech er anders uitzien als een notarisbureau. Er wordt meestal de laatste technische snufjes in het project verwerkt om zo tot een enig resultaat te bereiken. Een aangename werkomgeving is de basis voor een motiverend personeel.

U vindt bij ons het juiste kantoormeubilair omdat we weten dat een prettige werkomgeving de basis is van gemotiveerde medewerkers.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.