Lees meer

Kantoor

Kantoorinrichting

Behoort een kantoor ook tot de inrichting van uw woning? Marcotte Style realiseert het voor u. Bij een nieuwbouw woning is een klein en huiselijk bureau vaak gewenst. Wanneer het een landelijke woning betreft, creëren we met massieve eiken bureaus een aangename sfeer voor de kantoorinrichting. Bij een moderne stijlzullen we eerder een bureau op maat uittekenen met design kantoormeubelen. U kunt daarbij denken aan een kantoorinrichting die bestaat uit glas, gespoten glas, PVC met kunstvezels of een massief MDF dat met hoogglans wordt gelakt.

Uw kantoor inrichten in dezelfde stijl

Bij kantoorinrichting in een moderne woonkamer kunt u denken aan een geïntegreerd bureau in de woonkamer. Uiteraard moet dit dan wel de lijn worden getrokken met de stijl die de inrichter samen met u voor de totale woning heeft vastgelegd. De interieurarchitect maakt de kantoorinrichting zodanig dat u niet het gevoel heeft in een normaal kantoor te werken. Juist de gezelligheid van thuis zal centraal staan en zijn weerslag hebben op de inrichting. Neem vrijblijvend contact op Kantoorinrichtingen voor de zakelijke markt Marcotte Style verzorgt ook de kantoorinrichting van complete kantoren. Bij deze inrichting staat de functionaliteit van de ruimte en van de meubels voorop. Doordat Marcotte Style zijn eigen meubelen fabriceert, is het mogelijk een volledig kantoor naar eigen stijl in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke kantoorinrichting of een meer moderne kantoorinrichting.

U bent u zoek naar nieuw design kantoormeubelen of wilt u een volledige kantoorinrichting? Marcotte Style realiseert het voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.