Lees meer

Binnenhuisarchitect

Marcotte Style, de Binnenhuisarchitect

Als u op zoek bent naar een goede binnenhuisarchitect om uw woning van een nieuwe uitstraling te voorzien, kies dan voor een van de meest ervaren van het land, Marcotte Style. Bij Marcotte Style is het beroep van de architect met buitengewone Binnenhuisinrichting namelijk naar een hoger plan getild.

Bij iedere afzonderlijke ruimte zorgt Interieurarchitect Jean-Jeacques Soenen ervoor dat er een homogene en complete Interieur design tot stand komt. Zowel voor luxe villa’s als voor knusse appartementen. Ze gaat samen met u aan de slag, zodat ze met een werkelijk schitterend ontwerp komen op basis van uw wensen. Ieder architectuur dossier is klaar en duidelijk opgesteld met steeds een zorgvuldige gedetailleerde prijsopgave, waar alles 100% doorzichtig is. Zo worden alle eventuele misverstanden van de weg geveegd.

Marcotttestyle is thuis in alle stijlen van landelijk, hedendaags tot modern.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

De binnenhuisarchitectuur van uw woning

Binnenhuisarchitectuur die, via Marcotte Style tot stand komt, kijkt naar de huidige situatie van uw woning en neemt eerst met u uw wensen en ideeën door. Daarna gaat de ontwerper aan de slag. Een  totaal interieurinrichting houdt zo steeds rekening met het homogene karakter: alle vertrekken in de woning moeten immers goed op elkaar aansluiten.

Uw binnenhuis architect maakt gebruik van CAD-plannen, grafische 3D-projecties en foto’s van alle gekozen objecten. U bent betrokken bij elke stap, zodat een prachtig binnenhuisontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen tot stand komt.

Binnenhuisarchitect met oog voor detail

Wie zijn woning laat restylen door Marcotte Style, proeft in elke ruimte van de woning dezelfde sfeer. Marcotte Style staat voor design interieur in totale harmonie met  Tapijten, gordijnen, keukens en badkamers: alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast kan de interieur designer u desgewenst een kleuradvies voor uw woning geven. Bovendien hebt u steeds contact met een en dezelfde persoon. Dit komt uiteraard de communicatie en derhalve ook de voortgang van het project ten goede!

Met passie en met aantrekkelijke voorwaarden

Jean-Jacques Soenen is de zaakvoerder van Marcottestyle en is de gedreven veer vol passie en gaat ieder project zelf begeleiden. Dit verzekert de opdrachtgever een perfecte afwerking, want iedere klant bij Marcottestyle moet steeds 100% tevreden zijn. Dit is trouwens onze beste reclame.