Lees meer

Cottage Interieur

Vandaag de dag is het nog steeds een van de meest populaire stijlen: de cottage stijl. Interieur kan veel doen om de drukte en stress die ieder van ons heeft tegen te gaan. Het is een groot geluk te mogen thuis komen in een gezellig uniek interieur. Deze stijl inrichting ligt zeer nauw bij Marcotte Style. Zachte kleuren en meubelen zoals comfortabele stoffen zetels met gepaste decoratie zorgen voor een soort vintage uitstraling. Afhankelijk van uw smaak en de architecturale eigenschappen van de woning kunt u kiezen voor verschillende zachte kleurcombinaties die uw cottage interieur compleet maken. Het is weeral een groot voordeel als u hiervoor op een interieurspecialist kunt rekenen die het juiste keuradvies zal geven, om ontgoochelingen te voorkomen.

Wij doen uw cottage interieur eer aan.

De lambrisering en houten plafonds met balkjes zijn ook typisch voor deze vertrouwde stijl. Hierdoor zal de woning zijn eigen identiteit en knus gevoel verkrijgen naargelang ook de combinatie van kleuren en texturen. Het off-white of gebroken wit wordt het meest gebruikt voor het plafond. Daardoor krijgt het huis het typisch gevoel van een cottage inrichting. De passende meubelen worden ook verdeeld door Marcotte Style. Deze zijn meestal van massief eiken met ammoniak gebleekt en hierdoor een wat doorleefde look. Koop ook niet de eerste de beste cottage meubelen, maar enkel massieve exemplaren die het interieur wat kunnen aankleden. Vanaf de eerste stap in de woning kunt u reeds aanvoelen dat een goede interieurdesigner hier het interieur eer heeft aangedaan.

In uw cottage interieur kan u de stress van alle dagen ontvluchten. We creëren zo het knusse ‘thuisgevoel’ waar iedereen recht op heeft.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.