Lees meer

Cottage stijl

In vrijwel ieder landelijk interieur zijn wel elementen te bespeuren van cottage stijl zoals kasten, een schommelstoel in cottage stijl,… Adjectieven als huiselijkheid, gezelligheid, authenticiteit komen spontaan naar voren. De juiste keuze van landelijke meubelstukken (leeszetel, schommelstoel, authentieke boekenkast) in combinatie met een goed doordacht interieurdesign en de juiste keuze van decoratieve elementen (verlichting, lambrisering, aardenwerken potten met planten,…) is essentieel om tot een harmonieus en warm geheel te komen.

Kijk vlug even naar enkele Realisaties

Marcotte: specialist in cottage

Als er één stijl is die Marcotte het best beheerst, dan is het wel de cottage stijl. De meubelen van Marcotte Style doen uw cottage interieur alle eer aan. In onze webshop kunt u een eindeloze reeks cottage meubelen ontdekken.

Cottage als totaalconcept

Een volledige kamer (keuken, woonkamer, salon, slaapkamer) inrichten in cottage style is iets wat onze interieurexperts met veel kennis van zaken en plezier kunnen doen voor u. Om een evenwichtige, authentieke cottagesfeer creëren heeft Marcotte alle troeven in handen: interieurexperten met feeling én expertise die u van het juiste kleuradvies kunnen voorzien en uiteraard een exquise selectie van vintage meubelen, landelijke meubelen, die heerlijk tot hun recht komen in een cottage setting.

Cottage meubelen voor ieder interieur

Ontdek onze comfortabele stoffen zetels met gepaste vintage uitstraling. Nog een typisch cottage-element waarin Marcotte Style het verschil kan maken: lambriseringen en houten meubels die perfect passen bij de typische houten plafonds met karakteristieke balkjes die steeds terugkeren in de cottage stijl. Voor een huis met cottage inrichting kunt u bij Marcotte Style alle passende meubelen vinden. Meestal van massieve eik en vaak met ammoniak gebleekt waardoor ze die typische doorleefde landelijke look oproepen.

Cottage interieurdesign op maat

Als u gebruik maakt van Marcotte zal iedereen in één aanblik aanvoelen dat er een meesterlijke interieurdesigner aan het werk is geweest in uw huis. Het loont altijd de moeite om te investeren in een fraai en tijdloos cottage interieur!