Lees meer

Cottage meubelen

Het klinkt evident, maar een huis moet als thuis aanvoelen en toch blijkt een huiselijke sfeer creëren vaak moeilijker dan men denkt. Een serene omgeving waar de energie toch vanaf spat is goed mogelijk met de cottage stijl. Deze stijl is gebaseerd op de boerenhoeven uit Engeland van rond de negentiende eeuw. Tegenwoordig is het weer helemaal in, omdat de stijl voor een ontspannen en aangename omgeving zorgt. De romantiek is nooit ver weg.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

Cottage meubelen met stijl

Voor het creëren van de cottage stijl is het nodig om ook de inrichting zo perfect mogelijk te maken. De cottage meubelen zijn daar bij uitstek voor geschikt. De ideeën van Marcotte Style liggen dicht bij de inrichting van de cottage stijl. Met wat moderne snufjes ontstaat zo een nieuwe stijl waar mensen graag verblijven.

Genieten van het leven

Meubelen vormen het hart van het huis. Ze geven richting aan een gevoel dat vaak niet eenvoudig met woorden te omschrijven valt, maar wel degelijk aanwezig is. Design, klasse en een smakelijke inrichting horen bij iemand met een verfijnde smaak. Misschien bent u al overtuigd van de combinatie van zachte kleuren en stijlvolle meubelen die een zo verrukkelijk geheel vormen.

Klasse betaalt zich uit

U richt uw huis niet wekelijks opnieuw in en het is belangrijk er de nodige aandacht aan te schenken. Met Marcotte Style brengt u de meubelen in cottage stijl samen met de moderne inrichting van de rest van het huis of kamer. Zo ontstaat er een geheel waar u gelukkig van wordt en bovendien niet snel op uitgekeken raakt.

Nieuwe ervaringen

De romantische sferen waar u zich voortaan met de cottage meubels in begeeft, nodigen uit tot het beleven van de meest intense ervaringen. Met familie, vrienden of de buren van hiernaast beleeft u in een rustieke stijl de mooiste momenten. De smaakvolle meubelen dragen daar graag hun steentje aan bij.

U wil uw interieur een cottage stijl meegeven? Reken dan op Marcotte Style om de juiste cottage meubelen voor u te vinden. Bekijk de cottage stijl meubelen!