Lees meer

Bedden

Eigen collecties:

In ons dynamisch concept van totaalinterieur, afgestemd op uw persoonlijkheid en aspiraties gaan wij uw slaapkamer & bed inrichten in dezelfde richtlijn van het algemeen karakter van het interieur.

Door rechtstreeks zonder tussenhandel te werken kunnen we u mooie voorwaarden aanbieden die u ergens anders moeilijk zult bekomen. Daarbij gaan we u in het kader van een totaalinrichting ook geen ereloon aanrekenen voor het maken van CAD plannen en zullen we steeds het volledig project door steeds dezelfde persoon opvolgen.

Ons aanbod:

Onze collectie design bedden is niet enkel gericht op cottage stijl maar ze zijn ook hedendaags en modern mogelijk. Bij een totaalinrichting is het wel van belang qua stijl dat een en de zelfde lijn wordt gerespecteerd doorheen de volledige woning. Zo kan een hedendaagse slaapkamer nu een wat strakker en zuivere vormgeving bekomen zonder dat het de doordachte verhoudingen van het interieur gaat storen. Het comfort is toch steeds wel prioritair.

Eens dat de interieurarchitect de indeling en herstructurering van de slaapkamer samen met u heeft kunnen vastleggen gaan we over naar de uiteindelijke keuze van de design bedden zelf. U wordt dan geleid door een van onze talloze showrooms waar u de uiteindelijke keuze kunt maken samen met onze raadgever, bedden kopen is dan niet moeilijk meer.

Onze interieurontwerpers hebben steeds oog voor alle verhoudingen tussen de ruimtes en objecten. Met uitgesproken gevoel voor kleur, indeling en intimiteit, gaat de interieurarchitect samen met u op zoek naar de beste combinatie tussen comfort sfeer kleuren en emotie met het idee om toch altijd ergens praktisch te blijven. Veelal ontstaat er toch het dilemma tussen het evenwicht van esthetisch en praktisch. Onze interieurspecialist zal u op voorhand alle voor en nadelen goed uit de doeken doen.

Bij Marcotte Style geniet u van een uiterst persoonlijk aanpak, waarmee we onze onderscheiden van de doorsnee beddenspeciaalzaak. We geven tips bij het kopen van een bed en helpen u het juiste bed kiezen. Indien gewenst worden de ze op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften. Hier geven wij enkel een paar ideeën van design bedden daar deze collectie zo uiteenlopend is dat wij moeilijk alles kunnen tonen.

U zoekt een nieuw bed? U zal worden begeleid door een van onze adviseurs in vele showrooms, waar u uw keuze van design bedden gemakkelijk zult vinden.