Lees meer

Interieurarchitect

Marcotte Style, de interieurarchitect

Is uw woning binnenin aan nieuwe uitstraling toe? Dan kan Marcotte Style, een van de meest ervaren interieurarchitecten van het land, u ongetwijfeld verder helpen.

Het beroep interieurarchitect wordt bij Marcotte Style naar een hoger niveau geheven. Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen is gespecialiseerd in het creëren van homogene en complete binnenhuisarchitectuur. Of het nu gaat om een knus appartement of een luxe villa, elke ruimte of woning wordt als een nieuwe uitdaging behandeld, zodat het resultaat telkens uniek is. De architect gaat samen met u aan het werk, om tot een prachtig ontwerp te komen dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

De interieurarchitectuur van uw woning

Interieurarchitectuur die, via Marcotte Style tot stand komt, kijkt naar de huidige situatie van uw woning en neemt eerst met u uw wensen en ideeën door.

De interieurarchitectuur van Marcotte Style vertrekt altijd vanuit een grondige analyse van uw woning en een persoonlijk gesprek omtrent uw wensen, ideeën en voorkeur. Daarna gaat de interieurarchitect aan de slag. In onze interieurarchitectuur wordt altijd gestreefd naar een homogeen karakter: elke plaats in uw woning moet namelijk passen in het totale beeld. Door middel van gebruik te maken van grafische 3D-projecties, CAD plannen en foto’s van alle gekozen objecten. Zo betrekt de binnenhuisarchitect u bij elke fase van het project, zodat een prachtig interieurontwerp verzekerd is.

Interieurarchitect met oog voor detail

Uw woning laten restylen door de interieurarchitect van Marcotte Style is uzelf verzekeren van een homogeen interieur, waarbij elke ruimte dezelfde sfeer ademt. De architect zorgt ervoor dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd worden, zodat uw woning van de keuken tot de badkamer in harmonie is.

Daarnaast kan de architect u desgewenst een kleuradvies voor uw woning geven. Ze dragen goede communicatie hoog in het vaandel. U communiceert steeds met dezelfde persoon en dat komt de voortgang van het project natuurlijk ten goede.

Op zoek naar een goede interieurarchitect? Kies voor een binnenhuisarchitect of designer via Marcotte Style.