Lees meer

Interieurarchitect Wijnegem

Eén van de grootste specialisten tussen de interieurdesign in de buurt van Wijnegem is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binneninrichting. Met de meest moderne technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Wijnegem een gevestigde waarde inzake interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische interieurinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Wijnegem

Met pure passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zullen wij het project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover heldere afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. In nauw overleg met de klant weet Jean Jacques Soenen de juiste klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.