Landelijke villa Schoten - Marcotte Style
Landelijke villa Schoten - Total Interior Design
Lees meer

Deze landelijke villa werd in 2014 volledig door Marcottestyle gestript, ontmanteld om alle ruimten her in te richten in een hedendaags concept. Er werd aldus een harmonieus evenwicht gevonden tussen ruimte en licht, materialen en kleuren.

Daarna werden er nieuwe vloeren, plafonds en ramen geplaatst, gevolgd door zorgvuldige schilderwerken. Om de salon wat meer landelijk te maken heeft de interieur designer gewone holle balkjes laten maken die aan het gladde betonnen plafond werd vastgekleefd. De spotjes werden dan in deze holle balkjes weggewerkt die weeral een bepaalde sfeer in huis brengt. De trap kreeg een witte laag speciale harde verf die de ruimte helder en fris maakt. Ook de keuken kreeg een volledige make-up.

Er werd een aparte tv ruimte gecreëerd waar de kinderen rustig en afzonderlijk tv kunnen kijken terwijl de volwassenen gezellig een onderonsje kunnen doen in het groot salon.

Op het verdiep werd een residentieel bureau ingericht. Hiervoor werd veel eik gebruikt. Om de ruimte wat frisser en jonger te maken werd het eik gewit met hierbij een contrasterende luifel.

Door verschillende schakeringen van kleuren te gebruiken wordt de inrichting meer spannend en krijgt deze landelijke villa hierdoor de juiste sfeer en gezelligheid. Ook de lambrisering met radiatoren kasten maken het geheel wel af en zorgen voor een knusse warme ambiance. Tot slot is er een compleet nieuw meubilair geplaatst met hierbij horende gordijnen en tapijten. Wat decoratie artikelen erbij en men voelt er zich thuis. Het nieuw accentkeur in de traphal geeft een compleet ander gevoel.

Nu is deze landelijke villa een treffer geworden in gezelligheid en harmonie, waar men zich werkelijk terug thuis voelt. Deze landelijke villa in Schoten die verschuild is in het groen, heeft nu ook een opvallend gezellig binneninrichting bekomen waar de bewoners bijzonder trost om zijn.