Mooiste keukens - Marcotte Style
Mooiste keukens - Total Interior Design
Lees meer

In deze rubriek tonen we enkele van onze mooiste keukens met realisaties in landelijke, strakke tot moderne stijlen volledig op maat gemaakt in onze ateliers.

Al deze mooiste keukens worden één voor één volledig op maat gemaakt, waardoor er geen enkele deklatten of standaard maten hier bij te pas komen. Wij maken uw kasten volgens de juiste breedte, hoogte en diepte, steeds perfect passend tussen twee muren of rekening houdend met comfortabele afmetingen tegenover een doorgang of de algemene maten van de ruimte. Dit is zeker belangrijk bij kleinere ruimtes waar alle hoeken en kanten moeten benut worden. Daarbij is iedere van onze mooiste keukens steeds uniek en volgens uw wensen gemaakt.

Ontwerpen:

Een nieuwe keuken kopen doe je niet op een-twee-drie. Eerst brengen we de beschikbare ruimte en uw specifieke wensen in kaart, nadien presenteren we u een uniek keukenontwerp op maat. De mooiste keukens zijn niet enkel prachtig maar ook steeds praktisch en gebruiksvriendelijk.

Materiaalkeuze

Het is aangewezen om de juiste materialen en elektrische inbouwtoestellen op voorhand te bepalen. Zo kan de designer de juiste plaats, met juiste afmetingen alles op plan voorzien en is alles goed nagedacht. Zo bekomt u niet alleen de mooiste keukens, maar is uw keuken ook praktisch en comfortabel.

Opmeten

Van zodra er een concreet uitvoeringsplan is uitgewerkt, maken we met u een afspraak om de keuken definitief nog eens ter plaatse op te meten en het plan nog even te controleren en eventueel een paar details nogmaals aanstippen. Voor de zekerheid overlopen we alles een laatste keer tot in de kleinste details.

Plaatsing

Na het opmeten wordt alles in het atelier voorbereid, waardoor de uiteindelijke plaatsing bij u in enkele dagen wordt uitgevoerd. Indien dit dringend is kunnen we een keuken in een drietal weken vervaardigen, afhankelijk van de grote en de moeilijkheidsgraad. Alles wordt door computergestuurde CNC machines gefabriceerd.

Dit zijn dan hier enkele voorbeelden van onze mooiste keukens.

Bekijk hier enkele van de mooiste keukens met realisaties in landelijke, strakke tot moderne stijlen volledig op maat gemaakt in onze ateliers.