Lees meer

Keukens

Design keukens

Op zoek naar de perfecte keuken? Marcotte Style biedt op maat gemaakte design keukens aan die perfect aansluiten bij de rest van uw interieur. Daarnaast beschikt Marcotte Style ook over verschillende design keukenstoelen en tafels waardoor er een totale keuken naar uw wensen kan worden ingericht.

Eenheid tussen keukeninrichting en woonkamer

Er zijn tegenwoordig keuken in alle soorten en maten. Een populaire keuken is de open variant. Bij een open keuken is het zeer belangrijk om een eenheid te creëren tussen de woonkamer en de keuken. Het ontwerpen van een design keuken op maat gaat bij Marcotte Style dus verder dan de keuken alleen. Dankzij computergestuurde en hoogtechnologische machines maakt Marcotte Style schitterende design keukens op maat. Neem vrijblijvend contact op Elk keukenontwerp wordt bij Marcotte Style individueel en vanaf nul opgebouwd. Ze worden ontwerpen is een vak apart en dat hebben onze keuken ontwerpers perfect begrepen. De keuken inrichting wordt opgebouwd aan de hand van uw wensen en de stijl van de rest van uw woning. Een designkeuken wordt naar wens ook uitgerust met een design keukentafel en design keukenstoelen. Gaat u eerder voor een klassiek keukenontwerp, dan voorziet onze keuken designer meer rustieke meubelen.

Een design keuken die volledig conform wordt gemaakt met de stijl van de rest van de woning? Bespreek met ons alle mogelijkheden met Marcotte Style.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze portfolio.

Modern

Dank zij hoog technologische schrijnwerkerij met speciale lakafdeling, waarmee Marcottestyle een partnership heeft is men in de mogelijkheid om high end maatwerk af te leveren.  Het hoogglanslak in twee componenten is niet hierdoor sterk en bijna krasvrij maar eveneens spiegelglad zoals het koetswerk van een mooie limousine.

Kleine keukens:

Ook kleine keukens lijken ineens veel groter en ruimer door er een andere stijl aan te geven. Met speciaal lacobel glas horizontaal tegen het werkblad of aanrecht kun Marcottestyle exact dezelfde kleur weergeven als de accent muren.  Dit geeft direct een volledig ander beeld en is bovendien niet duur. Men moet enkel juist weten waar er mag gespaard worden en waar absoluut niet.

Buitenkeukens uit de collectie Marcottestyle:

Kijk ook even vlug naar het onze website van buitenkeukens met Italiaans merk “Officine Fanesi” outdoor kitchen met WOLF BBQ geïntegreerd.

Alle prijzen en modellen van deze outdoor kitchen uit deze collectie zijn op onze webshop aan te kopen.