Lees meer

Landelijk interieur

Een stijlvol landelijk interieur inrichten in Engelse cottage stijl, long island stijl of een andere klassieke stijl is een uitdaging die Marcotte Style als geen ander aankan. Inspiratie opdoen, het internet, woon- en decoratieblogs, pinterest, etc. afschuimen naar leuke woonideetjes is één ding, maar dat allemaal in de praktijk gieten en samenbrengen een fraai totaalconcept, is nog een ander paar mouwen.

Harmonieuze landelijke interieurs

De interieurexperts van Marcotte Style hebben als geen ander voeling met landelijke interieurs. Stijlvolle en harmonieuze interieurinrichting voor landelijke interieurs is iets waar Jean Jacques Soenen van Marcotte Style een stevige reputatie in heeft opgebouwd. De gepassioneerde designers van Marcotte Style realiseren samen in helder overleg met de klant het landelijk interieur waar u van droomt.

Binnenhuisinrichting voor landelijke interieurs

Volledige en gedeeltelijke binnenhuisinrichting van woningen, hotels, restaurants, hotels, villa’s, tot ambassades in binnen- en buitenland, is de corebusiness van Marcotte Style. Onze interieurexperten hebben als geen ander voeling met de nieuwste trends op het vlak van landelijke interieurs. Rekening houdend met de kleinste details en facetten (klinken, wandbekleding, kleurcombinaties, intelligent design,… streven onze interieurexperts steevast naar stijlvolle, praktische en gezellige interieurs. Dit alles in nauw overleg met de klant.

Meubels voor landelijk interieur

Aangezien Marcotte over een meubelen, gordijnen, tapijten, gordijnen, schutters en woonaccessoires uit de nieuwste topcollecties beschikt, kunnen wij qua totaalinrichting wonderen verrichten in ieder type van landelijke interieur. Ook op onze eigen topcollectie (meubelen op maat!) zijn wij bijzonder fier. Bovendien stelt de combinatie van eigen meubelen uit onze topcollectie in combinatie met de beste stukken van andere topleveranciers onze ervaren designers in staat om het allerbeste naar boven te halen voor landelijke interieurs die absolute klasse willen uitstralen. Bijkomend voordeel: op stukken uit onze eigen collectie krijgt u een bijkomende korting waardoor het ereloon volledig geneutraliseerd kan worden. Als u kiest om voor het creëren van en landelijk interieur samen te werken met Marcotte Style, zult u daar geen spijt van krijgen.

Landelijk interieur in stadswoning

Wie aan landelijke interieurs denkt, komt meteen uit bij de clichés als de gezellige open haard, de stoffen fauteuil, etc. Maar wie een landelijk interieur met modernere frissere elementen (denk bvb. Aan de meer luchtigere Long Island stijl) durft overwegen, kan het beste van twee werelden combineren. Als geen ander heeft Marcotte Style de knowhow, ervaring en materialen in huis om een uniek eclectisch evenwicht te vinden waarin een landelijke interieurstijl op homogene wijze in een eclectisch geheel geïntegreerd wordt. Landelijk is bij Marcotte Style geen synoniem voor oubollig. Integendeel.

Wie aan ‘landelijk’ denkt heeft meteen een rurale setting in zijn hoofd, maar zoals u ziet kunt u ook prima in de stad ‘landelijk wonen’, want een landelijke interieur creëren kan in feite overal: ook in appartementen of stadswoningen.