Lees meer

Binnenhuisinrichting

Marcotte Style, de specialist voor binneninrichting

Jean-Jacques Soenen is afkomstig uit Hooglede en sedert meer dan twintig jaar heel veel villa’s en appartementen ingericht.  Het hoofdkwartier is op heden in Kapellen, bij Antwerpen en het werkterrein strekt zicht uit van Knokke tot Luxemburg en voor grote projecten wereldwijd. De landelijke stijl is voor Marcottestyle een synoniem geworden. Door de jaren heen is men ook geëvolueerd naar een strakke stijl tot modern. Marcottestyle is thuis in alle stijlen.

Ben u op zoek naar een Binnenhuisarchitect met passie en kennis om uw woning terug een gezellige sfeer te geven, dan bent u bij Marcottestyle zeker aan het juiste adres. Hier werd binnenhuisinrichting gelijk gesteld met perfectie, design en gezelligheid. Kies voor een van de meest ervaren designer in interieurinrichting.

Neem vrijblijvend contact op.
Bekijk zeker ook onze realisaties om een juist oordeel te bekomen.

Het voorontwerp:

Voor ieder project wordt een volledige architectuur dossier opgesteld.  Naast een 3D en fotorealistische projectie, doorzichtige prijsopstelling, wordt ieder rubriek heel nauwkeurige gedetailleerd teneinde een perfect beeld te bekomen van uw toekomstig nieuw interieur. Een eerlijke samenwerking vraagt 100% doorzichtigheid en dat is heel belangrijk bij Marcottestyle. Misverstanden zijn aldus niet mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en smaak, waarna we ons design voorstellen.

Een interessant win-win voordeel:

Daarbij hanteren we enkel een klein ereloon op de aannemerswerken en maatkasten, maar niets op de rest. Onze beste publiciteit is dat iedere klant 100% tevreden moet zijn.

Binnenhuisinrichting met oog voor detail:

Ieder detail is bij Marcottestyle een belangrijk punt, waar heel veel aandacht aan wordt gegeven.  Maak snel een afspraak om onze showvilla te komen bezoeken en u van de afwerkingsgraad te overtuigen. Prijsbewust een hoogwaardige afwerking is zeker niet altijd zo eenvoudig, maar bij Marcottestyle letten we heel nauwkeurig hierop.

Door alles voltreffelijk op elkaar af te stemmen wordt door deze eenheid het gevoel gecreëerd van perfectie en bekoring. Dit wordt tevens veroorzaakt doordat ieder detail correct is en in het geheel volmaakt past.

Marcottestyle is werkzaam in alle hoeken van België en omringende landen zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk. Voor grote projecten is dit soms wereldwijd.

 • Gegarandeerd de beste service in Europa
  Tel: +32 (0)3 230 40 11 +32 (0)497 555 505
  ANTWERPEN – Hoofdzetel 2950 Kapellen Marcottedreef 20

 

 • Tel: BRUSSEL: +32 (0)2 808 76 73
 • Tel: BRUGGE   :  +32 (0)50 580 770
 • Tel: GENT……: +32 (0)9 298 01 01
 • Tel: HASSELT..: +32 (0)11 988 113
 • Tel: KORTRIJK: +32 (0)56 380 398

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 • Graag een RENOVATIE met INTERIEURINRICHTING?
  of een NIEUWE TOTAAL INTERIEURINRICHTING?
 • of voor een GEDEELTELIJKE inrichting van uw keuken, salon, living, slaapkamer, dressing…?
 • of voor aankoop van meubilair? Levering in gans Europa.

Maak vrijblijvend een afspraak:

 • Voor een eerste gratis gesprek in onze burelen, waarbij u de showroom villa kunt bekijken.
 • Wij komen ook graag vrijblijvend eerst bij u langs voor een totale inrichting.