Lees meer

Interieurarchitect Erpe-Mere

Eén van de topnamen tussen de interieurdesign in de omgeving van Erpe-Mere is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style is gespecialiseerd in complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de modernste snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Erpe-Mere een naam als een klok inzake interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurinrichting van een volledige woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een topresultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Erpe-Mere

Met pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurdesign voor elk interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verworven met complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Door een partnership met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kan Soenen kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel het land, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.