Lees meer

Renovatie

Meer dan gewone renovatie:

Als interieur inrichter verzekeren wij u meer dan een gewone algemene renovatie. Indien u een renovatie wenst met een zekere meerwaarde, een goed doordachte nieuwe indeling en hoogwaardige uitvoering bent u zeker bij Marcottestyle aan het juiste adres.

Marcottestyle maakt van casco tot sleutel op de deur een mooi verhaal.

Professionele Vakmanschap:

Dank zij professionele werklieden die goed op elkaar zijn afgestemd wordt alles in een korte tijd pragmatisch afgewerkt tot in alle details. Dit is het voordeel om alle beroepsgroepen uit de bouwsector onder een dak te hebben. Hierdoor wordt er steeds doorgewerkt en wacht de ene vaklui niet op de andere. Doordat de coördinatie steeds bij enkel een en dezelfde persoon blijft, kunnen we u een perfecte totaalrenovatie garanderen zonder kopzorgen. Alles wordt op voorhand besproken en vastgelegd in een volledig renovatie dossier. Alle details worden hier opgenomen en vastgelegd in uitgebreide plannen. Zo worden alle details voor een prefecte binnenhuisinrichting voorzien. Er worden plannen opgesteld voor de loodgieter, electriciteitswerken, ruwbouw, afbraak, pleisterwerken, tegellegger, schrijnwerker met maatkasten etc.

Correcte prijsafspraak:

Marcottestyle neemt alles op zich, waardoor u nooit zult teleurgesteld worden maar integendeel een mooi avontuur beleven. Onze talrijke klanten zijn hiervan het bewijs. Een overzichtelijke prijsopgave is dan ook de beste afspraak, die alle discuties uit de weg neemt.

Vast budget:

De meerwaarde is nu zeker steeds een vast gegeven geworden.

Dit wil zeker niet steeds zeggen dat we slechts met een groot budget en enkel met luxueuze artikelen gaan werken. Laat u verrassen van onze buitengewone attractieve prijsvooropstelling voor zowel kleine als grote renovaties, waarbij steeds de kwaliteit blijft primeren. U bekomt een buitengewone renovatie met respect voor uw budget. Dit is een soort sleutel op de deur principe. Aarzel niet en maak vandaag nog  een afspraak.

Opmaak overzichtelijke plannen:

Hieronder een detail van een grondplan voor een verbouwing van een nieuwe keuken, slaapkamers, kasten maatwerk, en meubilair: Alles perfect op elkaar afgestemd!

Alle interieur renovatieprojecten worden bij Marcottestyle persoonlijk behandeld en volledig afgestemd op uw wensen en stijl. Het nieuwe interieur zal altijd naadloos aansluiten bij de totale renovatie van uw woning.

De metamorfose: Voor en na is een wereld van verschil:

We voorzien steeds ook alles wat nodig zal zijn voor de latere decoratie en perfecte binnenhuis inrichting.

Staat u voor grote renovaties? Laat uw renovatiewerken uitvoeren door de specialisten van Marcottestyle.

Interieur renovatie projecten

Zo’n totaalrenovatie, aan de hand van onze gedetailleerde plannen en 3D’s, gaat u zeker financieel en esthetisch een grote meerwaarde bijbrengen. Sommige van onze klanten kopen een oud appartement op één van de beste liggingen en vragen onze interieurarchitect om hiervan een volledige nieuwe binnenhuisinrichting te maken. Dit is niet alleen boeiend maar is tevens lucratief, want de prijs van de totaalrenovatie en inrichting gaat u dubbel terugwinnen in de meerwaarde. U kunt in dit opzicht een appartement kopen, herinrichten en verkopen met een mooie winst, en Marcottestyle doet het werk. Bent u op zoek naar een partner voor totaalrenovatie rond Antwerpen, Gent, Brussel of ver in het buitenland? Neem dan snel contact met ons op, want ons werkterrein ligt ver buiten de grenzen. Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.

Verwen uzelf en ontdek hier nog meer realisaties van Marcotte Style.

Kostenbesparend inrichten:

Marcottestyle strijdt naar perfectie en werkt steeds volgens de regels der kunst. Vandaar dat het soms wel beter is om iets meer te investeren bij een renovatie, dan achteraf er spijt van te hebben.  Hier gaat men bijvoorbeeld liever de tegels volledig weg nemen en een vaste niveleringlaag op de muur plaatsen om een effen en goede hechting te hebben teneinde er zoals het hoort nieuwe tegels op te kleven. Zo krijgt men geen barsten of loskomende tegels na enkele jaren.

Marcottestyle denk ook mee om het interieur op de interessantste manier kostenbesparend in te richten om tot het mooiste resultaat te komen.

Nieuwe plafonds, elektriciteit, vloeren, herinrichten van ruimtes door muren weg te nemen, deuren plaatsen tot een volledig afgewerkt interieur: Marcottestyle is hierin thuis.

Een praktisch voorbeeld:

Een praktisch voorbeeld hiervan vindt u (zie foto hiernaast) bij het efficiënt herindelen van een open ruimte waarin een keuken, eetplaats en salon moet worden ingericht. In de plaats van enkele nieuwe muren op te richten, is er geopteerd om zowel zuinig als esthetisch, direct een afgewerkte eiken wand in het midden van de ruimte te maken, waartegen de keuken wordt aangebouwd.

Alles is hierdoor direct mooi afgewerkt aan de ene kant, waarbij aan de andere kant de rugzijde van de afgewerkte keuken wordt aangesloten. Men spaart dus hier een grote afwerking en het resultaat is dan nog mooier.

Bij iedere renovatie bekomt u zo een doordacht nieuw ingericht en volledig geschilderd interieur met nieuw meubilair, gordijnen en tapijten passend in het geheel. Een perfect plaatje, waardig om in een interieurboekje te laten presenteren.