Lees meer

Interieurarchitect Kontich

Een van de topnamen tussen de interieurinrichting in de buurt van Kontich is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binneninrichting. Met behulp van de meest moderne technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Kontich een naam als een klok als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen samen met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kontich

Met onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. De enige doelstelling van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.