Lees meer

Radiatorkasten

De radiatorkasten worden steeds volledig op maat en in verstek aangepast volgens de lengte van iedere muur. Alles wordt in het atelier vervaardigd en bij de plaatsing van de radiatorkast gaat de interieurinrichter nauw letten op de juiste afwerking. Zo worden de kanten bijgeschaafd om nauw aan te sluiten aan de muren die niet altijd recht zijn.

In elk interieur inrichting kunnen de lambrisering en radiatorkasten in massief eik of in MDF worden uitgevoerd. Dit laatste is een hoogwaardige, geperste houtplaat met heel hoge densiteit, goede zweleigenschappen en buigsterkte met eventuele vochtweerstand. Onze interieurinrichtingen zijn wel steeds voorzien van de best kwaliteit MDF. Deze platen zijn gemakkelijker te bewerken dan gefineerde vezelplaten of multiplex. Het is ook het enige die kan worden gefreesd en laat zich verwerken zoals massief hout. Diepe groeven zijn mogelijk dankzij een CNC geperfectioneerd machinepark. Alles wordt steeds in een grondlaag geleverd en aangebracht.

Opgelet met onervaren interieurinrichters die u kostenbesparend slechts één zijde in grondverf aanleveren. Losse panelen die niet aan alle vier zijden vast staan moeten werkelijk voor en achterzijde evenveel grondlagen en verflagen bekomen om kromming te voorkomen.  Hier wordt ook alles volledig nauwkeurig op plan uitgetekend met ons CAD-programma. Niets wordt aan toeval overgelaten.

Onze radiatorkasten worden werkelijk prachtige meubelstukken die het interieur zelfs mooier maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.