Lees meer

Gordijnstangen roedes

Houlès- Parijs:

Marcottestyle is hoofdverdeler van het bekende merk Houlès uit Parijs voor gordijnstangen en roedes.  Vanaf 280€ kunnen wij u een compleet set voorstellen voor een raam tot 160cm breedte met een roede van 180cm.

Stuur ons een mail met uw vooropgesteld model en opgave van de breedte van uw ramen en wij zorgen voor een aantrekkelijke prijsofferte.

JAB Anstoetz:

Naast het merk Houlès, is Marcottestyle ook hoofdverdeler van JAB  Anstoetz.

Ook het merk Interstil heeft Marcottestyle als hoofdverdeler gekozen:  Hier vind men vooral de wave gordijn roedes, waarbij de gordijn in steeds dezelfde golven blijft.  Met dit systeem spaart men niet enkel stof maar is ideaal voor wie telkens mooi geplooide gordijnen wenst te hebben.

ELEGANT ALTERNATIEF: Interstil

Simpele plafondrails of groot design? De gordijnstangen van interstil zijn geen gewoon standaard rails. Interstil ontwikkelde het wave systeem. Dit houdt de stof  onbetwistbaar met een vaste stijl op de juiste plaats in een mooi golvende beweging.  Het biedt daarenboven ook de juiste bewegingsvrijheid over grote spanwijdtes.

Sobere panelen roede:

Hier ook is een panelen roede perfekt geschikt voor zowel een modern interieur als voor burelen.

Deco-line:

Tenslotte verkoopt Marcottestyle ook DECO LINE waarbij naast mooie roedes of gordijnstangen, ook gewone degelijke rails om het plafond te vijzen . Dit is natuurlijk het goedkoopste en wel ook soms interessant wanneer de rail in een koof is weggestopt of gewoon bijna niet zichtbaar is. Door zijn lichte afronding krijgt het ook wat allure en mag het wel ook soms zichtbaar blijven zonder dat dit opvalt.