Lees meer

Smarthome-domotica

Beter dan domotica en betaalbaar:

Met een kleine investering zonder bekabeling, wordt uw woning met de modernste techniek uitgerust. Onze technicus komt de totale omschakeling naar smarthome in maximum een dag opzetten en u gebruikt voortaan eenvoudig uw smartphone om uw verwarming te regelen, bepaalde lichten aan te schakelen of dimmen of van kleur veranderen, …

Het grote voordeel is dat iedere ruimte apart zijn eigen warmte kan aansturen en dit constant behouden, wat bij een conventionele thermostaat niet mogelijk is, want indien de hoofdthermostaat, die meestal in de living is, op temperatuur is kan geen enkel andere radiator nog extra warmte vragen en met de smarthome zijn alle radiatoren onafhankelijk van elkaar.

Bij een appartementsblok waar geen individuele verwarming is, gaat dit systeem aldus u niet enkel heel veel comfort bieden, maar tevens tot 30% bij optimaal gebruik gaan uitsparen.

Bekijk hieronder hoe eenvoudig en futuristisch alles kan geautomatiseerd worden. Vraag nu uw offerte aan, totaal vrijblijvend.

Wat zijn de mogelijkheden:

A. Verwarming: comfortabel via uw smartphone bedienen:

 • Temperatuur regeling: Via uw smartphone uw temperatuur regelen van iedere ruimte wordt heel overzichtelijk:  Dank zij de slimme radiatorknop zorgt tado voor een comfortabel en gezonde verwarming terwijl het tot 30% energie besparend is.
 • Tijdschema: Elke ruimte kunt u regelen en er een tijdschema aan toevoegen. In uw badkamer gaat u de temperatuur drastisch naar beneden brengen wanneer u op kantoor bent tijdens de werkuren. Als u dan de gewoonte hebt om rond 7 uur s’avond of 10 uur gezellig warm in uw badkamer wilt stappen, zal met Marcottestyle smarthome, steeds de gewenste temperatuur bereiken op het uur dat u het wenst. De computer berekent de tijd die de verwarmingsinstallatie nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken en gaat op voorhand de thermostaatknop van de wel bepaalde radiator openen tot deze temperatuur juist op tijd is bereikt.
 • Energie besparing: Door deze tijdschema gaat u inderdaad heel veel energie sparen, want de ruimtes die niet gebruikt zijn tijdens bepaalde uren wordt de temperatuur in deze ruimte verlaagd volgens uw wensen: heel eenvoudig.  Ook weet het systeem dat u de woning hebt verlaten en meer als 10 km vandaan bent, waarbij de volledige verwarming op de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Ook de straal kan worden aangepast voor een optimaal persoonlijk comfort.
 • Batterij: Pas om de twee jaar ongeveer, is er een kleine batterij in iedere thermostaatknop te vervangen, maar dit weegt niet op met de vele voordelen.

B. Naast uw verwarming, ook alle lampen via uw smartphone bedienen:

 • Smart stopcontacten: Hiermee is het eenvoudig en erg handig om een of meerdere lampen of apparaten aan en uit te schakelen via uw smartphone. Zo kunt u verbonden apparaten overal beheren, controleren en plannen met behulp van uw telefoon of Siri-spraakopdrachten, of gewoon Amazon Echo of Google Home. Het schakelt automatisch de stroom uit na het tijdsinterval dat u hebt geselecteerd, zodat u energie verstandiger kunt gebruiken.
 • Comfort puur met de voice control: Steek een, twee of meerdere lichten aan via uw smartphone of enkel met uw stem. Via een bevel naar een stemherkenning (voice control) zoals ALEXA of Siri … of gewoon met uw smartphone een lamp aansteken, dimmen of van kleur veranderen. Welkom in de digitale futuristische wereld.

 • Geen muurschakelaars meer nodig:

Effectief, een klein zender achter één van de schakelaars plaatsen en u kunt via  stemherkenning zoals (voice control) ALEXA of Siri … of gewoon met uw smartphone de plafond spotjes of luster aansteken, dimmen of van kleur veranderen. Dit is de fantastische betaalbare digitalisering.

Inbraak preventie: U hebt geen tijdschakelaar meer nodig gezien dit op uw I-phone, overal waar u ook bent, te bedienen is. U kunt ook een tijd schema inbrengen als u op vakantie vertrekt.

 

 

 • De nieuwe dim en kleurlampen:

Geen dimmer meer nodig en daarbij nog een kleuren festival: De Koogeek slimme led lamp is een dimbare wifi-slimme lamp die compatibel is met alexa of google-assistent.

Er zijn maximaal 16 miljoen kleuren waaruit je kunt kiezen, waardoor je leven kleurrijk wordt.

 •  Schema aan en uit via uw smartphone: stel timers of countdowns in om de lamp op een gewenste moment in of uit te schakelen, via uw smartphone. Plan wanneer je de lampen wil aanschakelen om ‘s morgens wakker te worden, of in te schakelen wanneer je terug bent enzovoort. Je kunt ook je lamp uitschakelen wanneer je in slaap valt.

Uw woning met smarthome brengt op een eenvoudige manier de nieuwe digitale innovatie binnen, die u niet meer zult kunnen missen. Ga mee met uw tijd of neem zelf een voorsprong!

B. Veiligheid en comfort via uw smartphone

 • Deur en venster sensor: Stel een kleine automatische adaptor op uw vensterraam of deur, die verbonden wordt met uw smartphone.  Wanneer u bijvoorbeeld de deur op een gekozen tijdstip opent, wordt het slaapkamerlicht automatisch ingeschakeld. U hoeft niet te boren maar de adaptor is enkel met een zelfklevende strip aan te brengen.
 • Installeer meer dan één sensor op verschillende plaatsen en geef ze respectievelijk een naam. Vervolgens worden alle statussen van deuren / vensters tegelijkertijd weergegeven op het scherm van uw telefoon.

 

 • Een intelligent hangslot kan erg praktisch zijn: nooit geen sleutel meer nodig en heel veilig, want een vingerafdruk is snel en uniek.  Daarbij, als het hangslot open is, krijgt u een notificatie op uw smartphone. Dit wordt opgeladen in twee uur voor een laadtijd van een vol jaar.

De ideale oplossing: Wonen met stijl.

Niet enkel bij een nieuwe totaalinrichting zal onze interieurarchitect zeker niet nalaten om u dit aantrekkelijk concept voor te stellen, maar een bestaande woning is evengoed om te schakelen naar onze smarthome. Indien u wenst kunt u in een oogwenk alles digitaliseren en verbluffende resultaten waarnemen. U zult de smarthome niet meer kunnen missen. En bovendien spaart u energiekosten.

Bij Marcottestyle zal onze professionele aanpak steeds bij elke installatie de PERFECTIE leveren. Bovendien zal de installateur u alles rustig uitleggen hoe het systeem op uw smartphone werkt. Eenvoudig en overzichtelijk.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.