Lees meer

Tapijten Jab

Bij het inrichten van een leefruimte zijn passende tapijten een belangrijk onderdeel van de totale decoratie. Voor een mooie harmonische vormgeving zullen de kleuren van het volledig corresponderen met de hoofdkleuren die men in het begin heeft gekozen. Men zal dezelfde gamma kleuren terug zien in de gordijnen, muurverf, zetels…

Ons aanbod:

Wij zijn hoofdverdeler van JAB en hebben een grote collectie tapijt monsters met alle mogelijke variaties in kleuren, gaande in prijs vanaf 366,40 € “CETO” van 2mx2m met een alcantara boord van 1cm tot 1.175 € voor de “TIVO” met een boord van 5cm leder. Dikke tapijten van 2 x 2m in pur wol “LANA” kosten dan wel 1.448 €. Wij zijn fier deze prijzen doorzichtige en openbaar te kunnen maken.

Alle tapijten zijn op maat en worden afgeboord met 1 tot 8cm alcantara, leder, Nubuck leder of met motieven. Ook op rol van 4 of 5m breedte kan worden besteld wat natuurlijk heel voordelig is. Het kan met strepen of in dam vorm die een huwelijk vormen met passende uitgezochte kleuren, tot het tapijt met persoonlijke tekening of motief kan worden gefabriceerd.

Tapijten die perfect bij de stijl van uw huis passen maken van uw interieur een homogene en aangename omgeving. Ontdek ook onze gepersonaliseerde tapijten!

Uw interieurvormgever zal u eerst het tapijt laten uitkiezen om deze te laten overeenkomen met de gordijnen en daarna de kleur van de muren bepalen. Dit geeft het mooiste resultaat wanneer men met iets speciale kleuren wenst een geheel te maken. Deze tapijten zijn met rechtstaande synthetische dicht geweven wolachtige vezels geweven. Door dat de vezels hol zijn en in de bodem vast liggen in een hars bedje blijven ze flexibel en blijven ook dan steeds terug recht. De kwaliteit is zodanig dat wanneer men een meubel na een tijdje verplaatst, er geen enkel spoor hiervan te zien is.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.