Lees meer

Hotelinrichting

Hotelinrichting

Dank zij de partnership met een Europees hoog technologische schrijnwerkerij en grote meubelfabriek in Oost-Europa kan Marcottestyle snel inspelen op de vraag om mooi en betaalbaar maatwerk te leveren.  Wandpanelen, plafonds, vloeren of maatkasten in special houtsoorten, gespoten MDF of fineerhout is onze specialiteit. We spuiten hoogglans in 2 componenten altijd kras en stofvrij, zoals de glans van een nieuwe wagen.

Eigen fabricaat:

Ook alle meubilair wordt steeds op maat gemaakt zonder prijsonderscheid met standaarduitvoering!  De meeste meubelen kunt u in onze showvilla komen bekijken. Meer als 500 soorten stoffen en prachtig kunstleder of fijn Italiaans leder is mogelijk. Kijk hiervoor snel even naar onze webshop en zo kunt u rustig wat inspiratie opdoen en bekomt u reeds een idee van wat we aanbieden, alhoewel voor hotels en restaurants alles steeds op maat wordt gemaakt, wat natuurlijk niet in de webshop vindbaar is.

De referentie voor hotels of restaurants met klasse:

Marcottestyle is een referentie als het aankomt op hotelinrichting in hedendaagse, klassieke, landelijke of moderne stijl. Het feit dat gerenommeerde en chique hotels en zelfs ambassades vaak een beroep doe op onze diensten, kan tellen als referentie.