Lees meer

Embrassen

Een volledige interieurinrichting vraag zeker gordijnen met embrassen en mooie stangen. Bij een strakker interieur zal de interieurarchitect wel kiezen voor meer minder exuberante embrasses.  Soms kunnen de gordijnen ook wel zonder embrasse strak recht blijven. Een interieurinrichting met landelijke stijl zal meestal ook wel gordijnen met embrassen vragen. Daarentegen zal een modern interieur wel meer bij strak loshangende gordijnen zonder embrassen of bij rollos blijven of panelen. Ook geautomatiseerde rollos plaatsen we geregeld.

Wij zijn verdeler van houlès uit Parijs waarbij kwaliteit en prijs op zeer hoog niveau staat. Om geen stangen en ophangsystemen te gebruiken gaat de inrichter u graag een niet enkel gunstige oplossing voorstellen maar tevens esthetisch, door de gordijnen rechtstreeks tot tegen het plafond te plaatsen. Dit is een elegante manier wanneer de gordijnen rail kan worden verdoken in een kleine niche of insprong, zodanig dat men de rail op zich niet ziet wanneer de gordijnen open zijn.

Embrassen voor gordijnen kan u bij Marcotte Style verkrijgen in alle kleuren, maten en stijlen:

Mooie embrasses, embrasse beugels en stangen geven een inrichting een zekere standing en klasse.

Huizen waarin de gordijnen aan stangen hangen waarbij men zelfs de vijzen ziet is jammer genoeg wel smaakloos. Een stijlvolle uitstraling hangt van meer af dan van enkel de embrasse. Koorden en stangen moeten eveneens zorgvuldig uitgekozen worden.

 

 

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.