Mooiste dressings - Marcotte Style
Mooiste dressings - Total Interior Design
Lees meer

Marcottestyle maakt zowel volledige dressings, walk in dressings, als maatkasten dressings. Een voor een zijn het unieke stukken die volledig op maat worden gemaakt in de stijl die de klant wenst.  Zo heeft Marcottestyle in haar mooiste dressings echt uiteenlopende genres. Dit gaat van landelijk, hedendaags tot modern of extravagant.

Moderne mooiste dressings:

Voor Marcottestyle is het maken van strakke moderne dressing ook geen geheim. Of het nu om hoogglanslak of gewone lak gaat, alles wordt zorgvuldig uitgevoerd met oog voor ieder detail. Maak een afspraak en bezoek onze showvilla om u ervan te overtuigen van de kwaliteit en design van Marcottestyle.  Deze villa is reeds enkele jaren geleden ingericht zodanig dat men tevens direct de kwaliteit ondervind bij het bekijken van een inrichting die reeds enkele jaren geleden werd uitgevoerd. Kwaliteit loont zich altijd.

Bij de mooiste dressings behoren ook maat kasten:

Alle maatkasten worden in het atelier met lak gespoten. Ook hoogglans lak is mogelijk. De binnenkasten zijn meestal in een chique bruingrijze taupe kleur of  naar wenst van de klant zonder meerprijs. Binnenkasten in het gewoon wit vermijden we wel, omdat dit te goedkoop oogt.

Marcottestyle zorgt steeds bij haar mooiste dressings dat alle details mooi zijn mee gespoten om een high end product te bereiken. Naast het esthetische is uiteraard evenzeer een perfecte functionaliteit van het hoogste belang.  Bij een dressing is aldus uw levensstijl en gewoontes van groot belang om de vormgeving te bepalen. Nadat we een lijst hebben opgemaakt van wat er in de kasten moet komen en de hoeveelheid van klederen, schoenen, tassen of andere objecten, gaan we met de binnenkasten verdeling aan de slag.

Omdat enkel 100% tevredenheid van onze klanten het enige belangrijke resultaat is bij Marcottestyle, gaan we er alles aan doen om een perfect resultaat te garanderen. Alle details worden achteraf nog even bekeken en indien nodig aangepast. Een dressing moet volledig aan de behoeften voldoen en een geweldige look hebben omdat men dagelijks deze ruimte intensief gebruikt. Dus uiterlijk, kwaliteit en voldoening scheppen aan de behoeften van de bewoners is prioriteit.