Rooftop - Marcotte Style
Rooftop - Total Interior Design
Lees meer

Rooftop van hoog niveau:

Terwijl de zon ondergaat boven de bruisende stad, wacht een serene ontsnapping bovenop een van de torenhoge gebouwen. Het dak, een verborgen juweeltje in de betonnen jungle, biedt een adembenemend panorama op het stedelijke landschap. De drukte van de stad beneden lijkt te vervagen als men opstijgt naar deze verhoogde oase. Kijk gerust nog even ook naar onze DIRELLO Italiaanse top pergola’s.

 

Met nachtverlichting zoals een sprookje:

Het was een magische plek waar de sterren helderder leken te stralen en de maan leek dichterbij te zijn dan ooit tevoren. Maar hoewel het dakterras overdag een oase van rust was, werd het ‘s nachts donker en somber.

Magische verlichting:

Dank zij de magische verlichting is dit dakterras nu een van de mooiste en meest feeërieke sprookjesachtige terras in de stad.

High end pergola

Het is alsof Marcottestyle het dakterras tot leven had gebracht met haar betoverende verlichting: de verlichting wordt aangepast via een smartphone en kan alle kleuren aannemen met eveneens een tiental witte warme tot koude kleuren die zachtjes kan worden gedimd of op het ritme van het muziek kan meespelen.

Fun room als verbinding tussen terras en interieur

Als je het dak op stapt, word je begroet door een koel briesje dat zachtjes door je haren ritselt. De lucht is getint met de geur van straatvoedsel van nabijgelegen kraampjes, en het verre geroezemoes van verkeer zorgt voor een rustgevende achtergrondmelodie. Het panoramische uitzicht dat zich voor je uitstrekt is ontzagwekkend, met wolkenkrabbers die naar de hemel reiken, fonkelende stadslichten en een horizon die eeuwig lijkt te duren. Hier is het terras ook doorgetrokken naar de binnenkant met meubilair van Eichholtz, waar Marcottestyle hoofdverdeler is:

Outdoor meubilair VONDOM:

Verdere rooftop terrassen of outdoor meubilair kunt u hier met deze link nog verder bekijken: .Terras – Marcotte Style  of  rooftop: exclusieve dakterras – Marcotte Style .

Het dak is een oase van ontspanning en rust te midden van de chaos van het stadsleven. Potplanten en comfortabele zithoeken creëren een gezellige sfeer, perfect om te ontspannen na een lange dag. De zachte gloed van kerstverlichting die over het dak is gedrapeerd, voegt een vleugje magie toe, waardoor het een ideale plek is voor een romantisch rendez-vous of een intiem samenzijn met vrienden.

Naarmate de nacht dieper wordt, verandert het stadsbeeld in een betoverend schouwspel. De lichten komen tot leven en schilderen de stad in een caleidoscoop van kleuren. De sterren erboven fonkelen aan de nachtelijke hemel en vormen een oogverblindend contrast met de stedelijke achtergrond. Het is een aanblik die je met verwondering vervult en je herinnert aan de schoonheid die zelfs midden in de betonnen jungle te vinden is.

Het dak biedt ook een uniek uitkijkpunt om de eb en vloed van het stadsleven te observeren. Van bovenaf kun je zien hoe mensen zich haasten over hun dagelijkse routines, taxi’s en bussen door de straten navigeren en de stad bruist van energie. Het is een herinnering aan de constante beweging en het ritme van het leven in de stad, en toch voel je vanaf deze vredige plek een gevoel van onthechting, alsof je een waarnemer bent in een ander rijk.

Het dak biedt ook een ontsnapping aan het lawaai en de chaos van de stad. Hierboven worden de geluiden van claxons en sirenes gedempt, vervangen door het zachte geroezemoes van gesprekken, gelach en muziek. Het is een onderbreking van de kakofonie beneden, waar je troost kunt vinden in de sereniteit van het dak.

Als de nacht ten einde loopt, verlaat je met tegenzin het dak, maar je neemt herinneringen mee aan een serene oase in het hart van de stad. Het dak heeft gezorgd voor een unieke en boeiende ervaring, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en uzelf kunt onderdompelen in de schoonheid en rust van het stadsbeeld. Het herinnert eraan dat zelfs in het midden van het hectische tempo van de stad, er op een dak plekken van vrede en sereniteit wachten om ontdekt te worden.