Lees meer

Plafonds

Plaatsen

Verlaagde plafonds plaatsen met dwarslatjes op kleine balkjes is typisch voor een interieurinrichting landelijke stijl. Uw interieurinrichter zal er hier voor zorgen dat alle spotjes mooi verdeeld zijn op de plaatsen waar echt wat licht nodig is en op andere plaatsen dan wat minder om sfeer te creëren.  Dank zij de CNC machines worden grote MDF-platen verwerkt om dan bijna naadloos een perfect mooi aansluitend geheel te bekomen. Er is in dit geval minder of geen krimping of uitzetting van het hout die verwacht wordt van een degelijk afgewerkte binnenhuis inrichting. Neem vrijblijvend contact op Natuurlijk wordt er ook in het kader van een totaalinrichting valse plafonds in platte gyprox verwezenlijkt. Zo gaat de interieur architect wel meestal ook naast enkele spotjes, de muziekboxen erin verwerken, die alweer wat meerwaarde aan de binneninrichting zal geven. Opgelet: een mooi effen schilder klaar plafond plaatsen is wel een kleine kunst. Dit vraagt wel meer tijd, maar wordt dubbel terugverdiend door de tijdwinst van de schilder.

Plafondrenovaties en plafondbekledingen

U denkt er aan een nieuw plafond te plaatsen of uw bestaand plafond te renoveren? Marcotte Style is gespecialiseerd in plafondbekleding, renovatie van plafonds en het herstellen van ze. Wij staan garant voor een perfect plafondafwerking, volledig naar uw smaak en stijl. Bent op zoek naar een landelijke, of toch liever iets modern? Het is allemaal perfect mogelijk. Een plafond maken is voor ons telkens een nieuw project dat vanaf nul wordt gestart. Uw plafond vernieuwen laat u met een gerust hart aan Marcotte Style over, van het bedenken tot de afwerking van het plafond. Wij gebruiken voor onze plafond bekledingen ook enkel de meest hoogwaardige materialen.

Plafonds behoren ook toe aan een bepaalde stijl. Marcotte Style zorgt ervoor dat ook uw plafond wordt geïntegreerd in het interieurontwerp.