Lees meer

Kasten op maat

Alle kasten op maat die Marcotte Style u biedt, worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde CNC-frezen en hoogtechnologische schaaf-, zaag- en schuurmachines. U kunt kiezen uit onze kasten op maat met of zonder hoogglanzende, satyn of matte poederlak. Kijk hier ook even naar andere maatkasten van Marcottestyle.

Volledige geïntegreerde kasten op maat.

Voor maatkasten gaan wij als volgt te werk:

  • Alle maten, te gebruiken materialen, illustraties, kleuren en opmerkingen worden zorgvuldig opgenomen. Hierdoor zijn alle vragen beantwoord en is er geen sprake van miscommunicatie voordat de maatwerk kasten worden ontworpen.
  • Na het opnemen van de maten ter plaatse wordt alles nauwkeurig getekend op plan door de designer of een interieurarchitect.
  • Zodra u akkoord gaat met de tekeningen en het voorontwerp, worden de kasten geïntegreerd in het volledige binnenhuisinrichting dossier. De interieur designer gaat u dan ook een 3D-projectie opmaken om een werkelijk beeld te geven dat perfect in het interieurontwerp zal passen.
  • Bij goedkeuring op de 3D-projectie worden nog eens alle maten opgenomen. Pas daarna worden alle kasten gemaakt. Bij de uitvoering van een totaalproject wordt u GEEN ERELOON berekend voor iedere verdere aankoop van meubelen.

Bijkomende offerte naast uw maatkasten.

Een huis inrichten vraagt soms wel meer financiële middelen dan u denkt. Wij zouden dan ook, als u dat wenst, bijkomende offertes kunnen opvragen aan geselecteerde schrijnwerkers, die eveneens hoogwaardige producten vervaardigen en zorgvuldig plaatsen. Daarmee kiest u niet alleen voor op maat gemaakt kasten, maar voor een totale kwaliteitsinrichting. In dit geval wordt er soms een kleine vergoeding gerekend.

Van dressoirs op maat tot grote inkoopkasten

Naast de maatkasten voor de slaapkamer of woonkamer zijn op maat gemaakte kasten mogelijk voor elke ruimte in uw huis.

Inloopkast maken naar smaak en budget

Iedere vrouw droomt wel eens van een inloopkast voor haar zelf: een grote kamer vol met open kasten of mooi geschikte rekken waar men de kledij eindelijk mooi kan sorteren naar seizoen of naar kleur. Marcotte Style zal van deze fantasma werkelijkheid maken met een perfecte inrichting van uw inloopkast naar uw smaak en budget. Want een dergelijke inkoopkast maken begint met een gewone indeling van stangen, rekken en schuiven tot de indrukwekkende inloopkasten waar sfeer, verlichting en overzicht belangrijk zijn geworden.

Marcotte Style levert kasten op maat die met hoog technologische CNC freesmachines zijn vervaardigd. Ontdek hoe we ook jouw maatkasten kunnen creëren!

Beeld u maar in: de schuifdeur gaat open en u begeeft zich op een mooi zacht tapijt met in het midden van de inloopkast, een op maat gemaakte knusse ronde bank. U gaat zitten en bekijk nu in één oogwenk uw volledige kledij etalage, alles netjes georganiseerd. Alle schoenen op een rij, tientallen hangers vol met geliefde zomer of winterkledij…   Marcotte Style maakt uw inloopkasten steeds op maat, want iedere inloopkast moet steeds volgens uw persoonlijkheid en wensen worden ingericht.

Hier vindt u tevens een reportage over Marcottestyle in “Homify” over de inrichting die het huis compleet maakt.

Onze designer zal uw inloopkast zodanig inrichten dat u geen verloren plaats hebt en dat vooral alles zeer overzichtelijk wordt. Zo zal de interieurarchitect u zeker een spiegelkast voorstellen met een perfect berekend daglicht verlichting. Voor een man zou dit misschien wel eerder de wijnkelder zijn, hoewel hij ook van alle voordelen van een mooi op maat gemaakte inloopkast kan leren genieten en uiteindelijk ook bewonderen. Niet enkel de vrouwen benijden fantastische inloopkasten met honderden faconable outfits en rijen vol schoenen en accessoires.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.

Voor ander maatwerk, kijk snel even verder naar onze mogelijkheden: