Lees meer

Landelijke kasten

Bij het smaakvol inrichten van een ruimte wordt de bergruimte al eens over het hoofd gezien. Waar wel veel aandacht wordt besteed zijn zitmeubelen, lichtval en bijvoorbeeld kunstobjecten aan de muur. Echter over het vinden van passende kasten wordt soms te gemakkelijk gedacht.

Toch is het voor een harmonieuze leefomgeving belangrijk om kasten te hebben die goed passen bij de sfeer van de ruimte. Deze is immers met zorg ingericht; het toevoegen van opbergmeubels mag geen afbreuk doen aan het behaalde effect.

Met name wanneer een landelijke stijl wordt gehanteerd bij het interieurontwerp, moeten de meubels goed op elkaar afgestemd zijn. Hier passen geen gewaagde combinaties: wie voor landelijk kiest, stelt harmonie op prijs in het interieur. Daarbij horen dus fraaie kasten in landelijke stijl, met zorg geselecteerd.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

Landelijke kasten op maat

U kunt deze taak met een gerust hart overlaten aan Marcotte Style. Zij inventariseren uw wensen en vinden de perfecte kast voor uw situatie. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Onze interieuradviseur vindt een kast in landelijke stijl die past bij iedere ruimte, of het nu uw woonvertrek betreft of bijvoorbeeld projectinrichting.

Landelijke kasten zijn tijdloos en het is vanzelfsprekend dat u meubelen zoekt van goede kwaliteit. Niet alleen de uitstraling moet landelijk zijn, een kast moet een zekere robuustheid bezitten, gecombineerd met een sfeervol uiterlijk dat qua warmte en ambiance past bij een landelijk interieur.  Marcotte Style biedt u kasten met optimaal gebruiksgemak en eventueel slimme moderne toevoegingen, zoals ruimte voor bekabeling van hifiapparatuur of een thuisbioscoop. Deze eigentijdse eigenschappen zijn echter slim weggewerkt, zodat u kunt genieten van de uitstraling van een authentieke landelijke kast.

U bent op zoek naar landelijke kasten? Dan heeft Marcotte Style zeker en vast iets voor u. Ontdek snel onze landelijke kasten, indien gewenst op maat!