Lees meer

Dressingkasten maken

Dressingkasten maken

Bij Marcottestyle beginnen we met te luisteren naar uw behoeftes. Daarna maken we de eerste plannen met juiste maten op.  Daarna gaan we alles aanpassen naar uw wensen om dan tot de definitieve 3D tekeningen te komen. Daarna kan ook nog eens 3D projecties worden gemaakt van de nieuwe maatkasten of dressing in de volledige nieuwe of aangepaste ruimte.

Bent u op zoek naar prachtige dressingkasten? Kies dan voor een dressingkast van Marcotte Style. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van dressings. Onze interieurontwerper maakt allereerst op basis van uw wensen en budget een CAD-plan op. Vervolgens gaan wij uw dressingkast maken in ons eigen atelier. Dressingkasten maken wij op maat dankzij een hoogtechnologische zaag en CNC-freesmachines. Hierdoor zijn er tot zeven zagen tegelijkertijd aan het werk en krijgt u op maat inloopkasten voor de prijzen van standaard kasten.

Richt uw dressingkasten zelf in

Geef aan ons de afmetingen van de ruimte door en bepaal vervolgens zelf de indeling van uw dressingkast. Meerdere laden, gelakte vlakken, supplementaire legvakken, stangen, uittrekbare legvakken, schoenrekken en verlichting…wat u ook voor ogen heeft, wij gaan uw dressingkast maken zoals u dat wilt.

Dressingkasten ontwerpen op maat: extra luxe

En voor wie dit alles nog niet genoeg is: wij kunnen ook kasten maken in hoogwaardige en luxe versies. Dan wordt alles op maat gemaakt met prachtig afgeronde tabletten. Onze 2 componenten meubellak zorgt naast een chique uitstraling van uw dressingkast ook nog eens voor perfecte duurzaamheid. Neem eens een kijkje in onze showvilla want daar vindt u dressingkasten van 40 strekkende meter in de luxe variant. Bovendien vindt u daar voorbeelden van dressingkasten in de wat minder uitgebreide versie. Zo kunt u zelf bepalen welk soort dressingkast in uw situatie het meest geschikt is.

Dressingkasten maken op maat? Kies dan voor een dressingkast van Marcotte Style. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van dressings.

Laat ons uw dressingkasten maken en kies voor de interieurarchitecten van Marcotte Style. Kom nog meer van onze creativiteit te weten en bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!