Lees meer

Exclusief en stijlvol wonen

Naar welke interieurstijl uw voorkeur ook uitgaat, het belangrijkste is dat u als bewoner van uw huis een inrichting kiest die bij u past. U moet er zich op uw gemak en in thuis voelen. Met passie voor het vak ontwerpt het binnenhuisarchitectenteam van Marcotte Style voor u een interieur dat exclusief bij u past. Exclusief en stijlvol wonen moet niet duur zijn.

In een zorgvuldig overwogen tijdloos en stijlvol interieur kunt u naar hartenlust variëren met themagerichte decoraties. Zonder de identiteit van uw exclusieve interieur aan te tasten adviseren wij u graag in de steeds veranderende decoratietrends. Zo zal u de wisseling van de seizoenen of een fijn feestgevoel nog intenser beleven.

Marcotte Style, compleet veelzijdig

Volledige binnenhuisinrichtingen, kleuradviezen of themabepaling voor op en top exclusief wonen, dat is waar Marcotte Style voor staat. Mooi hedendaags of kleurrijk retro, strak modern of soft cocoon, sfeervol landelijk of met aanlokkelijke zuidelijke accenten; stijlvol wonen begint met een zorgvuldig ontwerp.

Met behulp van ons geavanceerde tekenprogramma en aan de hand van foto’s van alle artikelen uit de Marcotte Style webshop maken wij een gedetailleerde 3D-projectie van hoe uw interieur eruit kan komen te zien. Met ondersteuning van uw wensen en input creëren wij voor u een exclusief interieur wat in perfecte harmonie met uw persoonlijkheid is.

Villa of appartement

Uw villa of appartement, groot of klein, het is Marcotte Style om het even. Van elke woning maken wij een plaats om thuis te komen. Exclusief wonen behoeft niet altijd duur wonen te zijn. Een evenwichtige en stijlvolle interieur inrichting heeft alles te maken met de toegepaste kleurencombinaties, de stijl van de meubels en de atmosfeer die de gebruikte accessoires teweegbrengen. Marcotte Style wil het u graag bewijzen. Geeft u aan ons uw wensen en mogelijkheden door, wij geven u er een klein paradijsje voor terug.

Exclusief en stijlvol wonen hoeft niet noodzakelijk duur te zijn! Marcotte Style staat u bij in de volledige herinrichting van uw woning.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze referenties