Lees meer

Interieurarchitect Aalst

Eén van de absolute toppers onder de binnenhuisinrichting in de omgeving van Aalst is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met de modernste snufjes en technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Aalst een grote naam als het gaat over binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Aalst

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover heldere afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een stijlvolle en homogene interieurinrichting voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren veel naam en faam verdiend met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.