Lees meer

Interieurarchitect Aalter

Eén van de topnamen onder de interieurdesign in de omgeving van Aalter is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binneninrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in Aalter een naam als een klok als het gaat over binnenhuisinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Aalter

Met pure passie en enthousiasme en creativiteit zullen wij uw project steeds kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een subliem droominterieur te komen.