Lees meer

Interieurarchitect Blankenberge

Een van de topnamen tussen de interieurontwerp in de buurt van Blankenberge is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Blankenberge een bekende autoriteit inzake binnenhuisinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Blankenberge

Met immer pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. In constructieve dialoog met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de gepaste klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens kwaliteit op maat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.