Lees meer

Interieurarchitect Bredene

Eén van de absolute toppers in het wereldje van de binnenhuisinrichting in de buurt van Bredene is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en oprichter van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Bredene een gekende naam inzake interieurinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Bredene

Met onuitputbare passie en enthousiasme en creativiteit zal Soenen het project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle interieurinrichting voor elk interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verdiend dankzij complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke vragen van de opdrachtgever, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de beste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.