Lees meer

Interieurarchitect De Haan

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurdesign in de omgeving van De Haan is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en oprichter van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke interieurinrichting. Gebruikmakend van de meest moderne snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van De Haan een gekende naam als het aankomt op interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurinrichting van een volledige woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor De Haan

Met immer onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke en heldere samenwerking waarover heldere afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor vakwerk op maat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.