Lees meer

Interieurarchitect Dendermonde

Een van de topnamen tussen de interieurinrichting in de buurt van Dendermonde is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style is gespecialiseerd in totale of gedeeltelijke interieurinrichting. Met de meest moderne snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Dendermonde een gekende naam inzake interieurinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Dendermonde

Met pure passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke aanpak van uw interieur. Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar balans en perfectie. Marcottestyle staat borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.