Lees meer

Interieurarchitect Diksmuide

Eén van de topnamen onder de interieurinrichting in de buurt van Diksmuide is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en oprichter van het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in totale of gedeeltelijke binneninrichting. Met de modernste snufjes en technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Diksmuide een gevestigde waarde op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Diksmuide

Met immer pure passie en enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle levert telkens vakwerk op maat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een subliem droominterieur te komen.