Lees meer

Interieurarchitect Duffel

Een van de absolute toppers onder de interieurdesign in de buurt van Duffel is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Met behulp van de meest geavanceerde technieken creëren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Duffel een gevestigde waarde als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze interieurdesign van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Duffel

Met immer onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken dankzij een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de klant weet zaakvoerder Soenen de correcte klemtonen op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens topkwaliteit op maat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.