Lees meer

Interieurarchitect Eeklo

Een van de grootste specialisten onder de interieurontwerp in de buurt van Eeklo is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete interieurinrichting. Met de modernste snufjes en technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Eeklo een grote naam als het aankomt op interieurdesign van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen samen met u naar een topresultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Eeklo

Met immer pure passie en enthousiasme en creativiteit zullen wij het project zeker kunnen voltooien altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover heldere afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle staat garant voor kwaliteit op maat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.