Lees meer

Interieurarchitect Hasselt

Eén van de topnamen tussen de interieurinrichting in de buurt van Hasselt is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken modelleren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Hasselt een gevestigde waarde inzake binnenhuisinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Hasselt

Met immer pure passie en creativiteit en enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke aanpak van uw interieur. In constructieve dialoog met de klant weet Jean Jacques Soenen de juiste accenten op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle staat garant voor topkwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.