Lees meer

Interieurarchitect Kortrijk

Een van de topnamen onder de interieurdesign in de buurt van Kortrijk is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met behulp van de allernieuwste technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Kortrijk een naam als een klok als het gaat over interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische interieurdesign van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kortrijk

Met onuitputbare passie en enthousiasme en creativiteit zal Soenen het project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke en heldere samenwerking waarover heldere afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwaliteitsvol en homogeen maat- en vakwerk in de wereld van de binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren naam en faam verworven met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Kwaliteitsvol maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de klant, kunnen wij probleemloos beloven omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.