Lees meer

Interieurarchitect Lier

Een van de topnamen onder de interieurontwerp in de omgeving van Lier is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de meest geavanceerde snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Lier een grote naam inzake interieurdesign van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonieuze interieurdesign van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Lier

Met pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken worden gemaakt. Die aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. In nauw overleg met de opdrachtgever weet Jean Jacques Soenen de gepaste klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een fantastisch droominterieur te komen.